Direct naar de inhoud

Planten herinneringsboom

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

Op 3 april aanstaande plant de afdeling Zwolle en Omstreken een herinneringsboom voor mevrouw Anke Jelsma. We willen haar graag blijvend herinneren. Zie hier voor wat zij heeft betekend in haar leven, dan begrijpt u waarom: https://www.wieiswieinoverijssel.nl/zoekresultaten/p1/651-anke-jelsma

De ROVA en de stichting Zwolle Groenstad verzorgen de boomplanting en zorgen dat de benodigdheden aanwezig zijn.

Praktische informatie over de boomplanting op 3 april
We komen ’s middags om 14.00 uur samen op de plantlocatie in het Westerveldse Bos (aan de nieuwe iepenlaan) en we hopen op goed weer.
U kunt het beste de auto op de aangegeven parkeerplaats zetten. Voor mensen die slecht ter been zijn is het mogelijk om de auto dichterbij de plantlocatie te zetten. U kunt de locatie dan via de nieuwe (aangeplante) eikenlaan bereiken. Houdt er wel rekening mee dat de wegen onverhard zijn en dat u niet met de auto op de plantlocatie zelf gaat staan, zie de bijgevoegde kaart.
De ROVA heeft de plantgaten gemaakt en de bomen er alvast ingezet, aan u om het gat dicht te scheppen, daarvoor neemt de ROVA schoppen mee. Doe vooral niet uw mooiste schoenen aan! Laarzen o.i.d. zijn handiger.
U wordt verwelkomd met koffie of thee en limonade voor de kinderen.

Deel deze pagina

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

Meld mij ook aan voor de landelijke nieuwsbrief